Om

A R T C O N S

Papirkonservator

METTE KRAG NØRGAARD

Det er papirkonservator

Mette Krag Nørgaard

der står bag ArtCons

 

Mette stiftede virksomheden i 2014, hvor hun bevarer kunstværker og samlinger og restaurerer kunst på papir. Hendes tilgang til opgaverne bygger på års erfaring og en stor passion til faget.

 

Missionen er at værne om kunsten og om kulturhistoriske vidnesbyrd. 

 Udover at bevare kunstværker og dokumentationsmateriale på papir, dokumenter, kort, plakater og fotografier, interesserer Mette sig for at dykke ned i samlinger og indhente viden om kunstnere, materialer og historiske fortællinger. 


Nørgaard har en kandidatgrad, cand.scient, fra Det kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole, som hun har suppleret med projektlederkurser og uddannelse i professionel kommunikation. Hendes erfaringsgrundlag bygger på over 20 års  bevarings- og formidlingsopgaver for museer, gallerier, kunsthaller  og private samlere i hele verden. Hun har studeret papirteknologi og konservering i Japan og har arrangeret undervisningsforløb både i Danmark og i udlandet.  


Hun profilerede papirsektionen på Kunstkonserveringen for en række danske kunstmuseer  bla. Louisiana, Arken, Nivågaard, Øregaard Museet og Aros. Mette har desuden arbejdet for udenlandske museer og  universiteter. I nogle år var hun projektleder for udstilling af kunstner Bit Vejles papirkunst. 


ArtCons deler fra 2018 værksteds- og kontorfaciliteter med papirkonservator Christian Balleby i skønne lokaler ved Kronborg Slot.

Faglige organisationer

ArtCons er medlem af Nordisk Konservatorforbund og ICOM International council of Museums. Desuden aktiv i faglige netværk.


Etiske regler og standarder

Artcons arbejder ud fra etiske regler og standarder, som de er formuleret af E.C.C.O. (Confederation of Conservator-Restores' Organisations), www.ecco-eu.org, samt ICOM (International Council of Museums), www.icom.museum.


Persondatapolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi modtager persondata fra kunder og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller, hvordan vi behandler dine data. Vi sikrer at vores kunders persondata er i overensstemmelse med lovgivningen.  


OM

 

ARTCONS

v/ Mette Krag Nørgaard

CVR. 17755331

Konto 2255 - 7559555864

Mobilepay 26 83 07 67

KONTAKT

 

Konservator Mette Krag Nørgaard

Kronborg 17A, Løjtnantsbygningen

3000 Helsingør

mette@artcons.dk

(45) 26 83 07 67

ÅBNINGSTIDER

 

På hverdage, i udvalgte weekender og altid efter aftale

© Copyright. All Rights Reserved.