Indramning

A R T C O N S

Papirkonservator

METTE KRAG NØRGAARD

Flotte løsningsmodeller til udstilling af store kunstværker på papir


Du kan få indrammet dine kunstværker - skræddersyet og i museumskvalitet

 

Til dit private hjem, til virksomheden eller på museet. Store og små værker. Vælg en traditionel indramning med glas og prydramme, passepartout eller vælg frithængende, udspændt eller opklæbet på  syrefrit materiale. 

Vi kender papir og dets luner.  Vi ved at kunst på papir kan være et sart materiale og ikke altid er nemt at udstille. Sammen finder vi en stabil løsningsmodel, som passer til dit projekt og som understøtter kunstnerens oprindelige intentioner.  - Ingen opgave er for stor!

Vælg den rigtige prydramme

 

Prydrammen er den klassiske monteringsform. Den beskytter kunsten og pryder ved at indramme. Den rigtige prydramme kan gøre en kæmpe forskel for dit billede. Den forkerte prydramme kan ligefrem "genere" værkets motiv.

Ønsker du ikke at anvende den originale prydramme, så tag dit billede med på værkstedet. Vi hjælper vi med at vælge den rigtige rammeprofil til netop dit billede. 

At vælge den bedste prydramme
kvalitetsglas til din kunst

Det "bedste" glas


Glasset foran dit kunstværk skal beskytte imod lys, som bleger og misfarver papir og farvelag. Vinduesglas har tidligere været almindeligt anvendt, men det beskytter bare ikke dit kunstværk godt nok. Vi udskifter til kvalitetsglas med min. 92% UV afvisning og refleksfrit, så det er næsten usynligt og du vil opleve farver, former og teksturer intense og naturlige.

Etiketter og historiske påskrifter fra ældre monteringsmaterialer skal bevares

 

Kunst og arkivmateriale består af mange lag. Når vi erstatter ældre monteringsmaterialer med nye syrefri, afmonterer vi etiketter fra  udstillinger, registreringsnumre fra auktioner og personlige påskrifter med blyant eller blæk eller andet skrivemateriale. De gamle vidnesbyrd bliver monteret på det nye materiale.

Restaurering af skader

på originale prydrammer

 

Historiske guldrammer har patina, men ikke al patina er lige prængende. Vi tilbyder at restaurere skader på dine rammer, at udbedre afslag, stødmærker og at rense rammen for stænk, snavs og fluepletter. 

Montering af store papirværker

Montering af store papirværker

 

Få en skræddersyet montering, hvadenten værket skal hænge frit, det er tunge papircollager, tyndt skrøbeligt, til en bestemt udstilling, permanent eller skal kunne oprulles og transporteres.  Vi tænker kreativt og funktionelt og altid med basis i kvalitetsløsninger.

Udstillingsprojekter


Har du et udstillingsprojekt du vil realisere? Det kan være en privat samling, enkelte værker der skal indgå i en udstilling eller andet?

 

Vi kan hjælpe med at beskrive projektet, budgettere økonomiske rammer, udvælge værker, arrangere pakning og transport, prioritere udstillingsvægge i eget hjem eller på udstilingssteder. 

 

Vi har erfaring fra projektledelse af udstillinger i danmark og i de Nordiske lande, og vi har et stort netværk af samarbejdspartnere.

 

OM

 

ARTCONS

v/ Mette Krag Nørgaard

CVR. 17755331

Konto 2255 - 7559555864

Mobilepay 26 83 07 67

KONTAKT

 

Konservator Mette Krag Nørgaard

Kronborg 17A, Løjtnantsbygningen

3000 Helsingør

mette@artcons.dk

(45) 26 83 07 67

ÅBNINGSTIDER

 

På hverdage, i udvalgte weekender og altid efter aftale

© Copyright. All Rights Reserved.