Indramning

Vælg den rigtige prydramme

 

Prydrammen er den klassiske monteringsform. Den beskytter kunsten og pryder ved at indramme. Den rigtige prydramme kan gøre en kæmpe forskel for dit billede. Den forkerte prydramme kan ligefrem "genere" værkets motiv.


At vælge den bedste prydramme
Flotte løsningsmodeller til udstilling af store kunstværker på papir


Du kan få indrammet din kunst Skræddersyet og i museumskvalitet

 

Til dit private hjem, til virksomheden eller på museet. Store og små værker. Vælg en traditionel indramning med glas og prydramme, passepartout eller vælg frithængende, udspændt eller opklæbet på  syrefrit materiale. 


Papir og dets luner er velkendt hos os.  Kunst på papir kan være sart materiale og svært at udstille. Sammen finder vi en løsningsmodel, som passer til dit projekt og som understøtter kunstnerens intentioner med værket. Ingen opgave er for stor!

kvalitetsglas til din kunst

Vælg museumsglas


Glasset foran dit kunstværk skal beskytte imod lys, som bleger og misfarver papir og farvelag. Og så skal glas helst være usynligt. Vi tilbyder at udskifte til kvalitetsglas med op til 99% UV afvisning. Det bevarer dit kunstværk, er refleksfrit, næsten usynligt og du vil opleve farver, former og teksturer som intense og naturlige.

Etiketter og historiske påskrifter fra ældre monteringsmaterialer skal bevares

 

Kunst og arkivmateriale består af mange lag. Når vi erstatter ældre monteringsmaterialer med nye syrefri, afmonterer vi etiketter fra  udstillinger, registreringsnumre fra auktioner og personlige påskrifter med blyant eller blæk eller andet skrivemateriale. De gamle vidnesbyrd bliver monteret på det nye materiale.

Restaurering af skader

på originale prydrammer

 

Historiske guldrammer har patina, men ikke al patina er lige prængende. Vi tilbyder at restaurere skader på dine rammer, at udbedre afslag, stødmærker og at rense rammen for stænk, snavs og fluepletter. 

Montering af store papirværker

Montering af store papirværker

 

Få en skræddersyet montering, hvadenten værket skal hænge frit, det er tunge papircollager, tyndt skrøbeligt, til en bestemt udstilling, permanent eller skal kunne oprulles og transporteres.  Vi tænker kreativt og funktionelt og altid med basis i kvalitetsløsninger.

Udstillingsprojekter


Har du et udstillingsprojekt du vil realisere? Det kan være en privat samling, enkelte værker der skal indgå i en udstilling eller andet?

 

Vi kan hjælpe med at beskrive projektet, budgettere økonomiske rammer, udvælge værker, arrangere pakning og transport, prioritere udstillingsvægge i eget hjem eller på udstilingssteder. 

 

Vi har erfaring fra projektledelse af udstillinger i danmark og i de Nordiske lande, og vi har et stort netværk af samarbejdspartnere.