Om

KONSERVATOR


METTE KRAG NØRGAARD

MIN HISTORIE


Konservator Mette Krag Nørgaard

står bag virksomheden ArtCons

 

Mette arbejder for at bevare kunstværker og samlinger og hun restaurerer kunst på papir.

 

Konservator Mette Krag Nørgaard mener, at det er vigtigt at værne om kunsten og om kulturhistoriske vidnesbyrd.

 

Udover at bevare kunstværker og dokumentationsmateriale på papir, dokumenter, kort, plakater, fotografier og vidnesbyrd, interesserer Mette sig for at dykke ned i samlinger og indhente viden om kunstnere, materialer og historiske fortællinger. 

 

Mette har over 20 års erfaring i faget. Herunder stor erfaring med udstillinger både som konservator og som projektleder. Hun arrangerer foredrag og kurser.

 

 

 

ArtCons er medlem af danske og internationale museumsorganisationer og følger de etiske regler for bevaring af kulturarv.

 

Konservator Mette Krag Nørgaard har en kandidatgrad fra Kunstakademiets Konservatorskole, som hun har suppleret med projektledelseskurser og en master i kommunikation fra Roskilde Universitet. Mette har udført opgaver for museer, gallerier, kunsthaller og virksomheder i hele verden. Hun har studeret papirteknologi og konservering i Japan og har arrangeret undervisningsforløb både i Danmark og i udlandet. Nedenfor er et udpluk af kunder og samarbejdspartnere gennem årene:

 

DANIDA I Slots og kulturstyrelsen  I Nordic Consulting Group I Tivoli Museet I Kunstmuseet Louisiana I Nivågaard I Willumsens Museum I Arken I Aros I KØS Køge Skitsesamling I Faaborg Museum I Johannes Larsen Museet I Øregaard Museet I Ordrupgaard I Gl. Holtegaard I Hørsholm Auktionshus I  KunstkonserveringenMuseet for Søfart  I  Galleri Orange I Raman Aps I  Future House  I  Sundbusserne A/S I Landsforeningen for Bygnings-og Landskabskultur I  Gallery Secher Fine Art  I Kunstakademiets Billedkunstskole  I Dansk Arkitektur Center, Blox I  Bit Holding I Bit Papercut AS  I PaperDialogues Group  I KongsbergMaritime  I  Bymuseet, Bryggen  I  Hadeland Glasswerk, Jävnaker  I Uppsala Universitetsbibliotek I Jamtli Museum, Ôstersund I Hallands Kulturhistoriske Museum I Malmøhus I Joensuu Art Museum   Uppsala Universitetsbibliotek I Jamtli Museum, Ôstersund I Hallands Kulturhistoriske Museum I Malmøhus I Joensuu Art Museum I    

Gallery Adrian Sassoon 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.

ÅBNINGSTIDER


 

På hverdage, i udvalgte weekender og altid efter aftale :-)

KONTAKT


 

Konservator Mette Krag Nørgaard

Kronborg 17A, Løjtnantsbygningen

3000 Helsingør

mette@artcons.dk

(45) 26 83 07 67

OM


 

ARTCONS

v/ Mette Krag Nørgaard

CVR. 17755331

Konto 2255 - 7559555864

Mobilepay 26 83 07 67